El Grup d’Acció Forestal (GAF) de DEPANA participarà en una acció de plantació d’arbres que tindrà lloc diumenge 16 de gener a la zona de la Font del Gos de Collserola. Serà en el marc de la celebració del Tu ‘Bishvat (Dia de l’Arbre Jueu) que organitza l’associació cultural jueva Limud. Una diada que per als jueus té un fort contingut de consciencia ecològica.

La Font del Gos és un dels indrets on el GAF realitza des de fa anys tasques de millora de l’entorn sota l’assessorament tècnic del Parc Natural de Collserola, en aplicació dels acords de col·laboració entre DEPANA i el Consorci del Parc Natural de Collserola. És per això que, amb motiu de la festa de l’arbre, el GAF hi col·labora amb la plantació de plançons.

La darrera festa de l’arbre es va celebrar el 9 de febrer del 2020 i va comptar amb la participació de mig centenar de persones (l’any passat no es va poder realitzar amb motiu de les restriccions associades a la pandèmia). Podeu veure el vídeo de la jornada del 2020 aquí: