siNesteSia és un projecte encapçalat per la Montserrat Pérez, artista i formadora tèxtil, que crea campanyes vinculades amb l’art contra el maltractament animal. Aquest projecte consisteix en una col·laboració entre artistes i entitats animalistes i mediambientals. L’objectiu és el d’ajudar als artistes a donar visibilitat a les seves obres i a les entitats ajudar-les amb donatius econòmics obtinguts a través de les activitats que es fan al voltant de les exposicions. DEPANA va participar en la segona edició del Venadito l’any 2017.

La Montserrat és una dona activa i emprenedora que busca projectes els quals permetin anar més enllà de la simple venda o servei. És en aquest sentit, que el 2020 va iniciar un nou projecte anomenat SOL (siNesteSia online). Tenint en compte que el sector del tèxtil és la segona empresa més contaminant del planeta, SOL pretén allargar la vida de les peces de roba, evitant així la compra innecessària de més roba.

Consta de 8 vídeos, els quals pots veure quan i tantes vegades vulguis. Amb consignes de costura, confecció i patronatge. Apte per a totes i tots amb nivell bàsic de màquina de cosir.

Hi ha l’opció de comprar el curs complet, el qual té un cost de 50 €; o bé adquirir les càpsules soltes per 10 € o 15 €.

Amb la compra d’aquest curs o de les càpsules COL·LABORES amb DEPANA, a la que es destina el 20% del preu del curs.

A més, el projecte compta amb la PARTICIPACIÓ DE LA BOTIGA AMIGA (botiga de 2a mà), en la qual s’han adquirit les peces que surten en el curs.  

APRENDRÀS A ARRANJAR TOT I EVITARÀS AIXÍ EL CONSUM INNECESSARI

Adquireix el teu curs aquí.