En el mes d’abril d’enguany, La Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural (DEPANA) i la Fundación Oso Pardo (FOP) vam signar un conveni de col·laboració per a treballar de forma conjunta i permanent a favor de la conservació de l’ós bru del Pirineu. L’acord contempla el desenvolupament de projectes i activitats entorn de la conservació de l’espècie i del seu hàbitat, incloent-hi la investigació aplicada, la comunicació, així com l’educació ambiental, entre altres àrees de treball.

Així, i seguint amb una de les principals àrees de treball, per al curs 2019-2020, iniciarem a les escoles de Catalunya el taller “L’ós bru, tresor dels Pirineus”  per donar a conèixer l’ós bru i per saber coses com:

Com és un any a la vida d’un ós?

Què és el que realment mengen?

Quants hi ha al Pirineu?

Realment és tan perillós com ens ho han fet creure fins ara?

El taller tindrà les següents característiques:Si t’interessa que impartim el taller en l’escola en la qual treballes, coneixes o en la que van els teus fills, posa’t en contacte amb [email protected] o truca’ns al 932104679.