Vols ser voluntari?

Actuacions de restauració dunar, seguiment de rastres d’ós bru, arranjament i tancament de camins secundaris, reforestacions, inventaris de vegetació de roca i dunar, estudis científics de comunitats d’algues, eradicació de plantes invasores, treball de camp d’estudis de capacitat de càrrega, recollida manual de residus al litoral, elaboració d’informes tècnics sobre problemàtiques ambientals (infraestructures, canvi climàtic, etc.), realització d’itineraris paisatgístics i de descoberta, l’agenda d’activitats, reconstrucció d’abeuradors, suport i realització d’activitats d’educació ambiental, mostrejos de camp de l’estudi de comunitats d’algues, etc.

Aquí podeu consultar totes les opcions de voluntariat que tenim

Gràcies pel teu interès en formar part de l’equip de voluntariat de DEPANA. Si us plau, omple aquest formulari i envia-ho. Un cop hagis fet aquest tràmit ens posarem en contacte amb tu!

Voleu realitzar una activitat de voluntariat  per empreses, RSC?

DEPANA, com a entitat de Defensa del Patrimoni Natural realitza diferents activitats de defensa, protecció i conservació; des de l’àmbit legal i tècnic fins a l’àmbit de participació voluntària.

Creiem que portar els nostres valors i visió al màxim de la societat possible és d’una importància cabdal, per això, a més de les activitats lliures que organitzem cada cap de setmana, volem donar l’oportunitat a les empreses per a que pugueu col·laborar en la nostra missió de protegir i conservar la natura.

Oferim la possibilitat de que conegueu espais amb una mirada ecologista i que ens pugueu ajudar a millorar certs indrets naturals amb la vostra participació i que us servirà per desenvolupar una major sensació de formar part d’un equip. Tenim activitats que les podem adaptar a les vostres necessitats.

Per a més informació envieu-nos un email a [email protected] o bé truqueu al 932104679.