Assemblea general de sòcies i socis de DEPANA 2022

Estimat/da soci/sòcia,

En compliment dels nostres estatuts, a continuació del text, et fem arribar la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària de la LLIGA PER A LA DEFENSA DEL PATRIMONI NATURAL (DEPANA), que se celebrarà el dissabte, 2 d’abril de 2022, a les 9:30 h en primera convocatòria i a les 10:00 h en segona convocatòria, per deliberar i resoldre els punts de l’Ordre del Dia que consten a la convocatòria adjunta.

Enguany, l’assemblea es farà en format mixt, combinant el format presencial i telemàtic, segons et convingui, tal com preveu el Decret Llei 28/2021, que modifica el Decret Llei 10/2020 de mesures extraordinàries per fer front a l’impacte sanitari, econòmic i social de la Covid-19.

Preguem que confirmis la teva assistència escrivint a [email protected] , per rebre l’enllaç d’accés a la reunió, en el cas que decideixis fer el seguiment telemàticament.

Recorda que els socis numeraris que no puguin assistir a l’Assemblea poden delegar el vot a un altre soci, delegació que s’haurà enviat prèviament per correu electrònic a [email protected] . La delegació la podràs trobar al final d’aquest document, a “DOCUMENTS CONVOCATÒRIA”. Recorda que el nombre màxim de delegacions serà de dos per cada assembleista assistent. Per delegar el vot, pots escollir a qualsevol soci de DEPANA o a qualsevol membre de la Junta Directiva.

Cordialment,

Josep Maria Carrera
President de DEPANA

DOCUMENTS CONVOCATÒRIA

Ordre del dia
Delegació de vot