El 28 de novembre arriba el Giving Tuesday, un dimarts dedicat a la generositat. Sumeu-vos a la campanya per promoure donacions!

Nascut l’any 2012, el Giving Tuesday (o dimarts de donacions), ha esdevingut un moviment global solidari que promou la cultura de la col·laboració a través de donacions a diferents causes de manera local. És un dia que vol mostrar que la cooperació i l’ajuda als altres és una manera de millorar l’entorn i de promoure la felicitat de les persones, tant de donants com receptores. Aquest any se celebra el 28 de novembre, just després del Black Friday.

El Giving Tuesday ens ofereix, doncs, un marc destacat per comunicar amb les persones i fer una crida clara per implicar-les en la nostra entitat.

Participa-hi ajudant el GAF!

DEPANA participa a la jornada impulsant una campanya de donacions al Grup d’Acció Forestal (GAF), a través del qual els membres i voluntaris de l’organització, assessorats per tècnics, realitzen accions de preservació del medi ambient a través, per exemple, de restauració de zones cremades, així com plantacions de plançons, eliminació de vegetació al·lòctona invasora i neteja de torrents o arranjament de camins, entre altres.

Totes aquestes actuacions es duen a terme a les diferents zones que DEPANA té assignades d’acord amb el conveni de col·laboració amb el Consorci del Parc Natural de Collserola. Entre d’altres, cal destacar les actuacions que s’han fet en el marc del projecte de recuperació de la Font del Gos, un dels hàbitats característics de la solana de la Serra de Collserola, on DEPANA col·labora amb un projecte de diversificació curricular que duu a terme l’Institut Barri Besòs de Barcelona.

Les accions del GAF estan obertes als socis de DEPANA i al públic en general, fins al punt que gaudeixen d’una participació notable i estable que ha permès consolidar la celebració d’aquest tipus d’accions, que es realitzen de manera periòdica, i donar-les a conèixer a la ciutadania. Us animeu a col·laborar amb nosaltres i contribuir així a preservar el nostre patrimoni natural?

Com fer els donatius

A través d’aquesta pàgina.

Podeu fer la donació amb BIZUM Codi 03963.

També podeu fer una transferència al número de compte ES41 1491 0001 2110 0819 9422.

En cas de Bizum o transferència caldria enviar un correu a [email protected] indicant el projecte el qual es vol destinar el donatiu.