DEPANA vol mostrar el seu suport a la Fundació el Maresme, que la matinada del 26 d’abril es va veure afectada pel robatori de mel de la finca de Can Parcala, propietat de la Fundació Alsina i Arenas i gestionada pel CEO del Maresme. El robatori ha causat pèrdues d’un volum aproximat de 500 kg de mel a granel i etiquetada i danys materials a infraestructures i maquinària.

El valor econòmic encara està pendent d’avaluar, si bé l’afectació més gran d’aquest succés ha estat el vessant emocional, ja que el personal de Can Parcala es troba en xoc emocional.

La Fundació el Maresme és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, amb naturalesa de fundació privada, que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb especials dificultats i necessitats complexes —principalment amb discapacitat intel·lectual—, de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

Foto de l’etiqueta dels pots robats per si algú en troba a mercats o punts de venda fora de Mataró o Cabrera de Mar. En cas de trobar-ne, poseu-vos en contacte amb la finca al telèfon 93 790 47 48 o al correu [email protected].