DEPANA ha estat guardonada amb el premi Jaume Ciurana que atorga la conselleria de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya per les actuacions que duu a terme en favor de la natura. L’entitat ha guanyat el tercer premi en la categoria de la millora de l’entorn natural pel projecte “Fem un món més verd”.

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, va lliurar el 28 de novembre els Premis Civisme 2022, uns guardons que convoca el Departament de Drets Socials amb l’objectiu d’estimular, des d’àmbits i edats ben diferents, reflexions sobre el civisme i actuacions de millora en l’entorn. El certamen té l’antecedent històric en el Premi Prat de la Riba, que la Generalitat de Catalunya va instituir l’any 1935 per guardonar el millor llibre sobre formació i educació cívica.

Alonso Pallí, membre de la junta directiva de DEPANA, va agrair el reconeixement i el va fer extensible a tot el moviment de voluntariat que hi ha al voltant de l’entitat i que fa possible, en aquest cas, el projecte d’ApS. Cal destacar que és el segon any consecutiu que aquest projecte és reconegut amb un premi. Des de l’any 2017 DEPANA ofereix a centres educatius i entitats socials de Catalunya un ventall de projectes d’aprenentatge i servei vinculats a la cura del medi ambient.