Un total de 28 persones van participar dimarts 15 de febrer a la ruta circular Sant Cugat – Can Coll – Sant Cugat organitzada pel grup DEPANA – Caminants.

L’excursió va partir de l’estació de ferrocarrils de Sant Cugat, on es va repartir el nou mapa-guia de Collserola. Els caminants van gaudir d’un dia magnífic amb unes vistes precioses de Montserrat i el Montseny.

A les onze, després d’esmorzar, es va fer la visita de la masia de Can Coll, prèvia introducció històrica de la guia Roser. Can Coll és una gran i bella masia del s. XVI, reformada i ampliada posteriorment. Casa senyorial, amb capella i altres edificis annexos que no li han fet perdre el seu caràcter rural. Durant més de quatre-cents anys ha anat transformant la seva fesomia en funció de les necessitats de l’època. El conjunt fou restaurat el 1992. Actualment és la seu del Centre d’Educació Ambiental del Consorci del Parc de Collserola.

A les dotze, aproximadament, els participants a l’excursió van emprendre el camí de tornada a Sant Cugat. L’itinerari es va desenvolupar sense cap incident.