Barcelona, 28 d’abril de 2019-

Tres productors adherits al Parc a taula han participat a la 4a edició de la festa “La primavera a la serralada Marina”, celebrada a l’entorn de la masia de Can Miravitges i de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer de Badalona.

Conreu Sereny (producte d’horta), Masia Coll d’en Canyet (vins) i Ca l’Abella (productora de mel), són els productors del Parc a taula vinculats al territori del Parc de la Serralada de Marina que hi ha pogut exposar el seu producte i oferir degustacions als visitants.

La pluja present durant les primeres hores de la festa, i la coincidència amb la jornada de votació a les eleccions generals, han minvat l’assistència de públic respecte a edicions anteriors. Tot i així, un nombrós públic familiar ha pogut gaudir de les moltes activitats participatives i de sensibilització ambiental, així com itineraris, música i tallers amb l’objectiu de conèixer els valors naturals, històrics i educatius de la zona. Tals com visita a la masia de can Miravitges, taller d’anellament d’ocells, taller de construcció d’hotel d’insectes per al balcó, testing fotogràfic per participar en la Biomarató City Nature Challenge 2019, taller de plantes aromàtiques, les abelles de la mel, els amfibis i els rèptils de la serralada de Marina, tallers infantils de creació i natura, les cabretes de can Boscà, exposició “Societat Catalana de Lepidopterologia, 40 anys de recerca” i Sóc el parc de la serralada de Marina, audiovisual, a la capella de la masia de can Miravitges, visita a la mina de la font del Pop, racó musical i de cançó improvisada amb Corrandes són Corrandes, alliberament d’un aligot.

 

 

 

 

 

 

“La primavera a la Serralada de Marina” està organitzada per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona i compta amb el suport del Consorci del Parc de la Serralada de Marina i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
A més, hi participen el Parc a taula, ALOC Natura, Arnia Apicultors, Conreu Sereny, el Cos d’Agents Rurals, el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, Francesc Teixidó, el Grup de Recerca de l’Escola de la Natura de Parets del Vallès GRENP, el Grup d’Espeleologia de Badalona, Museu de Badalona, Museu de Granollers, Societat Catalana de Lepidopterolorgia i Vinyes de can Coll.