Dissabte 23 de març s’ha celebrat a Sant Jeroni de la Murta, Badalona (Parc de la Serralada Marina) el primer dels 5 espectacles del nou cicle “Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània”. La sala del refetor, on antigament menjaven els monjos i on actualment s’hi oficia missa, ha servit d’escenari del trio format per Gani Mirzo, Neila Benbey i Juan José Barreda (originaris del Kurdistan, Algèria i Catalunya, respectivament), amb un recital en homenatge al camp de refugiats sirians de Domiz.

L’antiga cuina del monestir, que encara conserva elements originals com tres piques circulars fetes en pedra i una cambra on hi avocaven el gel des de l’exterior a mode de nevera, ha estat adequada com a “Espai de productors”. I els més de 100 assistents al concert hi han pogut fer degustació i compra de productes de proximitat, creant així un vincle entre la cultura i la gastronomia amb l’objectiu de difondre el programa Parc a taula i la Xarxa de parcs de la Diputació de Barcelona.

Els 5 productors del Parc a taula que han participat en aquesta ocasió són Conreu Sereny (producte d‘horta), Masia Coll d’en Canyet (vins), l’Obrador de Gramenet (pa ecològic), Ca l’Abella (productora de mel) i Formatges Can Pujol (formatges).

El segon concert del cicle se celebrarà el diumenge 9 de juny, a les 12 h, al Parc del Castell de Montesquiu, amb Jordi Molina i la seva música tradicional i de fusió mediterrània. Podeu descarregar-vos el programa del cicle complet en aquest enllaç.