El proper dissabte dia 9, més de 20 entitats organitzaran nombroses activitats lúdiques en diversos punts del litoral català per reivindicar la protecció del corall vermell.

La carta oberta firmada per més de 80 centres de recerca, organitzacions ecologistes i ambientals, així com centres i clubs de busseig, que va ser enviada el passat mes de maig a la ja cessada Ministra Isabel García Tejerina, mai va obtenir resposta.

Per donar continuïtat a les nostres demandes, nombroses entitats ens tornem a unir per sol·licitar al nou Govern espanyol un canvi de rumb en la gestió pesquera i, en particular, per sol.licitar la suspensió de l’activitat extractiva de corall vermell a tota la costa catalana, valorant així mateix l’extensió a la resta de les aigües espanyoles.

El proper dissabte 9 de juny suma’t a les activitats en defensa del corall vermell #SOSCoralRojo – #SOSCorallVermell