El Premi Medi Ambient de la Generalitat reconeix els més de 40 anys de  trajectòria de DEPANA

 

Barcelona, 5 de juny de 2018

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller deTerritori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, ha lliurat aquest dimarts, 5 de juny, el Premi Medi Ambient 2018, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.
El Premi a la trajectòria de protecció i millora del medi ambient ha estat per la Lliga per la Defensa del Patrimoni Natural DEPANA, pels seus més de 40 anys treballant a favor de la natura i el medi ambient, com a primera entitat ecologista de Catalunya. El jurat ha destacat “el seu ressò mediàtic, i la seva participació i organització de bona part de campanyes de salvaguarda del medi natural a tot Catalunya”, així com el seu treball amb la ciutadania amb projectes d’educació ambiental. Les dues altres propostes finalistes han estat el Consorci del Ter i l’Associació Trenca.
L’encarregat de recollir el premi ha estat en Jose Garcia, vicepresident de l’entitat, i membre molt actiu i implicat en diversos projectes al llarg d’aquests anys.
Més informació aquí.