Aquest passat diumenge 15 d’abril, vàrem gaudir d’una engrescadora jornada matinal en el marc de la finca de Can Parcala, a Cabrera de Mar, on DEPANA  ha signat un conveni de col·laboració, que s’enceta amb aquesta primera activitat: La descoberta de les plantes medicinals que es troben en aquesta finca. Es van aplegar 25 participants, tot comptant amb els dos guies i la valuosa col·laboració del tècnic abellaire que treballa a la finca. En aquesta finca, gestionada per la Fundació Maresme, es porten a terme un projecte d’agricultura ecològica i un segon d’apicultura, juntment amb visites guiades, tallers diversos i fins i tot concerts. Durant la reposada caminada de gairebé tres hores vàrem poder admirar i comentar un munt de plantes medicinals i les seves aplicacions terapèutiques, com ara la borraina, el boixac, els cap-blancs, les roselles, els llentiscles, les llengües de bou o les fumàries, moltes de les quals són també unes excel·lents plantes mel·líferes. Els participants de la sortida, que van seguir les explicacions amb molt d’interès, van quedar força satisfets.

El proper diumenge 13 de maig us animen a participar també de la sortida prevista per gaudir del món de les abelles a la finca de Can Parcala.