El projecte Reacciona casa iniciació a la pràctica audiovisual amb sensibilització a temàtiques de cooperació i solidaritat, de medi ambient i de cultura de pau, tot plegat en un context general d’aprenentatge i servei. Més informació aquí. Per això, Reacciona compta amb la col·laboració de diverses entitats, les quals exposen les seves temàtiques que serviran de fil conductor del curt. Des de fa dos anys, DEPANA hi col·labora oferint els alumnes prospotes de campanya de sensibilització vers els animals exòtics, per una banda; i, sobre consciència de la natura, per l’altra.

Enguany, l’Institut de Torrelles de Llobregat, ens han escollit pel seu treball! Estem impacients per veure el resultat!

El curs passat, 2017-16, fou l’Escola Lestonnac de Barcelona els que ens van escollir per a realitzar aquests dos grans treballs: