És el Bulli 1846 un projecte urbanístic respectuós amb el medi ambient? És el Parc Natural del Cap de Creus l’espai idoni per construir-lo? És un projecte de país? Mereix una llei a mida per legalitzar-lo?

Per parlar de totes aquestes qüestions us convidem a una xerrada amb experts i un debat obert a la ciutadania, inspirat en el que va tenir lloc a Figueres organitzat per la IAEDEN.

  • Quan? divendres, 20 de juny, 19:30h
  • On? Institut d’Estudis Catalans, C/ del Carme, 47, Barcelona

Els ponents seran: Eduard de Ribot (advocat), Lluís Toldrà (advocat i membre de DEPANA), Itziar Gonzàlez (arquitecta), Josep M. Mallarach (consultor ambiental) i Mikel Zabala (biòleg del CSIC). El debat serà presentat i moderat pel periodista i naturalista José Luis Gallego.

Entrada oberta, no cal inscripció prèvia.

Organitza: DEPANA
Amb la col·laboració de: Institució Catalana d’Història Natural, ICHN  i la IAEDEN