Detall de l'esdeveniment


El Parc a taula participarà a la festa La primavera a la Serralada de Marina.

Serà diumenge 28 de maig, de 10 a 14 h, a l’entorn de la masia de Can Miravitges i de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer.

La jornada està adreçada a tots els públics. Hi trobareu un mercat del Parc a taula i nombrosos tallers educatius, itineraris i activitats que pretnen adonar a conèixer els valors naturals i històrics del Parc de la Serralada de Marina.

Fins a la data, tenim confirmada la participació de les següents empreses Parc a taula:

  1. Maduixes de Can Marpons. Productor de maduixes del Parc de la Serralada Litoral.
  2. Conreu Sereny Cooperativa. Productor d’horta del Parc de la Serralada de Marina.
  3. Formatges Can Pujol (Distribucions Martori). Formatgeria del Parc de la Serralada Litoral.
  4. Masia Coll de Canyet. Productor del vi Orígens del Parc de la Serralada de Marina.

Com s’hi arriba? Es recomana accedir-hi en transport públic, amb les línies B24 i B27 de l’empresa Tusgsal i baixar a la parada de la Residència Can Ruti per a Persones amb Discapacitat Psíquica. Un cop allà cal seguir la senyalització fins al punt de recepció, on s’informarà i s’oferirà la possibilitat d’inscriure’s a les diverses activitats.

La primavera a la Serralada de Marina” està organitzada per l’Ajuntament de Badalona i compta amb la col·laboració i participació de nombroses entitats, com el Consorci del Parc de la Serralada de Marina. I s’emmarca dins del Dia Europeu dels Parcs.

Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic, promogut per la Diputació de Barcelona i cogestionat per Depana, que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs.

 

Depana | Parc a taula | XFF