Detall de l'esdeveniment

  • Data:
  • Categoríes:

Interessant ruta circular que permet descobrir els ambients forestals humits de la Garrotxa i aprofundir els nostres coneixements sobre vulcanisme.
Començarem pels encisadors aiguamolls de la Moixina, al costat d’Olot, per anar pujant, poc a poc, cap als boscos de fajos, roures i alzines que s’alternen a l’obaga d’aquesta serra prou desconeguda, conferint-li, en període tardorenc, un aspecte de mosaic bellament acolorit. Tot plegat, sense deixar de sorprendre’ns per les petjades que els nostres avantpassats hi han deixat sota forma de camps artigats o ermites i per les empremtes volcàniques que ens trobarem: el volcà del Racó i les colades de lava del Croscat i el Puig Jordà.

Durada: Tot el dia.
Preu: Socis 2 €, no socis, 6 €

Descripció de l’activitat: Ruta circular de 12 km, que ens portarà dels aiguamolls de la moixina a la serra del Corb, a prop de la ciutat d’Olot. Descobrirem els ambients forestals humits de la Garrotxa (un de ben particular, el de la roureda de roure pènol) i aprofundirem els nostres coneixements sobre vulcanisme, tot recordant la història i cultura dels indrets que visitarem.
Cal dur Dinar i aigua, botes de muntanya i roba d’abric en funció de la previsió meteorològica. Guies, lupa i prismàtics recomanables.
Se surt a les 08:00 de Barcelona.