Detall de l'esdeveniment

  • Data:
  • Categoríes:

A través del taller “La Caricatura del Cant dels Ocells” ens apropem al meravellós món del cants dels ocells. Mitjançant una metodologia pròpia (“és variat o repetitiu?”, “repeteix una nota o una estrofa?” “s’accelera o es desaccelera?” “és rítmic o melòdic?” “infon alegria o tristesa”?), participativa i motivadora no només aprenem a descriure, diferenciar i identificar els cants dels ocells sinó, fins i tot,  a dibuixar una “caricatura” que ens permetrà visualitzar-los i recordar-los per sempre més.

1.- “La Caricatura del Cant dels ocells”: descriptiva detallada del cant i posterior dibuix a la pissarra amb participació col·lectiva. Activitat que es fa dins d’una sala (Durada: 1-1’5 hores).

2.-“Mostra de materials pedagògics, literaris i mitològics” (Durada: 30-45’). damunt d’una gran taula hi ha els materials de suport (jocs interactius, CD’s, contes, guies d’identificació, bestiaris, atles, etc.) a l’abast per a començar i/o millorar en el món dels cants.

3.-“Sortida de descoberta: Amb les orelles ben esmolades”: (Durada: unes 1,5-2 hores) passejada per posar en pràctica els coneixements adquirits i practicar la identificació auditiva dels cants més comuns dels ocells del nostre entorn tot dibuixant-los.

Organitza: Sant Quirze del Vallès Natura i DEPANA

Durada: Matinal.
Lloc: Sant Quirze del Vallès.
Hora: de 9 a 13-14 h.
Es recomana: Portar binocles.
Preu: Gratuït