Detall de l'esdeveniment


Bouquet d’Hort, membre del Parc a taula, oferirà un tast de les seves conserves ecològiques a Vallgrassa.

El tast serà el proper diumenge 28/05/2017, a les 12 h, en el marc de la inauguració de dues noves exposicions artístiques de Vallgrassa, a Begues.

 

Bouquet d’Hort és un elaborador de conserves ecològiques de Sant Pere de Ribes, població vinculada al Parc del Garraf, que treballa les fruites i verdures del territori. Un dels seus productes més valorats són la crema d’espigalls del Garraf, la melmelada de ceba i poma o la confitura de llimona a la sal. I des d’enguany és membre del Parc a taula, un programa promogut per la Diputació de Barcelona que pretén posar en valor els productors, elaboradors, cellers, restauradors i allotjaments vinculats als parcs naturals de la província de Barcelona.

Actualment estan adherides al Parc a taula 289 empreses de 9 parcs, de les que 59 són del Parc del Garraf. El programa està cogestionat per Depana.

Un dels objectius del Parc a taula és generar sinergies entre la cultura, la natura i la gastronomia. I és en aquest marc que el proper diumenge 28 de maig, a les 12 h, Bouquet d’Hort farà una presentació, degustació i venda de les seves conserves ecològiques, que complementarà la inauguració de dues exposicions d’art de dues artistes amb un important recorregut a nivell internacional:

 

  • Exposició “Apetito”, de fotografia i vídeo, de l’Artista Consuelo Bautista a l’espai Humberto Rivas de VallgrassaEl punto de partida y el de llegada e, incluso, el caminio realizado, no construyen la estructura del relato. Lo importante, lo fundamental, está en reconocer, experimentar y posicionarse formando parte orgánica del paisaje, del recorrido. El propósito es vivir el lugar y llevarse parte del entorno impregnado en la piel, en la memória (fragment del text del full de sala)
  • Exposició “Platos rotos”, en format instal·lació, de l’artísta Lesley Yendel, a l’Espai interdisciplinari de Vallgrassa: Unas cucharas de gran formato, hechas de tierra, unen dos mundos: el interior, doméstico, y el exterior, relacionado con la naturaleza (fragment del text del full de sala).

 

Depana | Parc a taula | XFF