L’any 2026 DEPANA complirà 50 anys. El camí recorregut defensant incansablement els ecosistemes i la biodiversitat del nostre territori és molt llarg i ens ha portat a consolidar-nos com una de les entitats més influents del nostre país.

Ho celebrarem com pertoca l’any 2026, però pensem que ara és un moment adient per mirar també cap al futur i reflexionar sobre la nostra entitat.

Volem aprofitar aquesta avinentesa per a promoure un treball intern amb la participació dels socis i les sòcies amb tres objectius: conèixer qui som i d’on venim, entendre la complexitat del moment present en matèria ambiental a Catalunya i, fruit de la feina anterior, elaborar un full de ruta clar per orientar-nos i poder fer front als reptes actuals.

La Comissió 50è aniversari pretén ser un espai obert a totes les persones associades que vulguin participar en la construcció del futur de la nostra entitat.

LA TEVA OPINIÓ I PARTICIPACIÓ SÓN CLAU!

Dijous 3 d’octubre a les 19 h farem una presentació de la comissió al local de DEPANA, a la que hi esteu convidats els socis i sòcies.

També podreu seguir la presentació en línia des d’aquest enllaç.

Persones interessades a formar part de la comissió 50è aniversari de DEPANA:

Si estàs interessat/da a formar part d’aquesta Comissió 50è aniversari de DEPANA pots omplir aquest formulari o enviar un missatge a [email protected].

Us animem a visualitzar aquest vídeo amb més informació de l’efemèride.