El Fons de Defensa Ambiental (FDA) organitza per sisè any consecutiu les Jornades Formatives per a la defensa jurídica del medi ambient. El conjunt de ponències tindran lloc del 6 de novembre al 4 de desembre de manera presencial a la seu de DEPANA (C/ Sant Salvador, 97, de Barcelona), tot i que també es podran seguir en línia en casos justificats.

Les jornades, que estan organitzades per l’FDA en col·laboració amb la Clínica de Dret Ambiental de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i el suport de DEPANA i l’Ajuntament de Barcelona, estan adreçades a tots aquells interessats en aprendre com defensar el medi ambient amb les eines del dret. La idea fonamental que motiva les xerrades és informar sobre els canals de participació de la ciutadania per a la defensa del medi ambient i promoure’n l’ús.

Us podeu inscriure a les jornades enviant un correu a [email protected] abans del 31 d’octubre. El preu és de 15 euros per a estudiants i membres d’entitats mediambientals i de 25 euros per al públic general. A més, l’FDA disposa de cinc beques. Per a demanar-les, cal escriure a l’adreça de correu electrònic de l’FDA: [email protected].

Podeu consultar el programa complet de les jornades a través d’aquest enllaç.