Totes les activitats programades per DEPANA ja es poden consultar des d’un sol clic a Ecoviu, una aplicació per a mòbil que insta la ciutadania a actuar pel medi ambient cada dia de l’any.

L’aplicació, a més, ha creat un perfil públic de DEPANA perquè els usuaris puguin conèixer l’entitat. L’aplicació es pot descarregar a través dels enllaços següents: Android / Apple.

Lluitar contra la crisi climàtica els 365 dies l’any

Ecoviu és una nova aplicació on la població coneixerà fàcilment totes les iniciatives que poden realitzar perquè la seva localitat sigui més sostenible. Aquesta app permet lluitar els 365 dies a l’any contra la crisi climàtica.

La plataforma d’Ecoviu uneix entitats ambientals amb persones preocupades pel medi ambient. Entitats com DEPANA hi publiquen les seves activitats i els usuaris poden apuntar-s’hi fàcilment. Amb aquesta metodologia, “l’aplicació busca modernitzar el sector ecològic utilitzant tecnologia perquè més persones coneguin les activitats que estan passant en la lluita contra la crisi climàtica”, assegura Pau Torres, cofundador d’Ecoviu.

Ecoviu és una aplicació col·laborativa i gratuïta per a ajudar al medi ambient. L’usuari trobarà un calendari amb activitats presencials i en línia de temàtiques sostenibles en tots els seus àmbits.

A més, els usuaris de l’app podran informar-se sobre com cuidar el medi ambient i tenir un estil de vida ecològic a través d’articles, notícies i altres formats. Així mateix, es destacaran empreses i productes ecològics que ajuden a viure de manera sostenible. L’usuari també tindrà l’oportunitat de col·laborar, afegint activitats al calendari d’Ecoviu. Així, la ciutadania podrà apoderar-se i crear totes les iniciatives que no ha pogut trobar.

Aquest projecte ha estat creat per Marc Jiménez, Oscar Ratera i Pau Torres, tres joves emprenedors de Barcelona de vint-i-quatre anys. Aquests tres apassionats de la naturalesa busquen resoldre una problemàtica actual: la dificultat de descobrir activitats cada dia de l’any en les quals participar per a ajudar al medi ambient.

El planeta està en un moment crític. Tal com mostra el report IPCC, “el 75% del sòl espanyol està en procés de desertització”, per això és imprescindible que cadascun de nosaltres aporti el seu granet de sorra per a frenar el canvi climàtic.

Per més informació podeu contactar amb Ecoviu a través del seu correu [email protected] o el seu telèfon  +34 669 076 717 o amb l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu al correu [email protected] o al telèfon 650 976 171.