Barcelona, 22 de gener

Des del centre de la platja ens han fet arribar les següents ofertes de feina:

OFERTA DE FEINA A BARCELONA – CENTRE DE LA PLATJA , Equipament Ambiental de Barcelona.

Es seleccionen 3 educadors/es ambientals  (+info al web en castellà-català:http://www.lavola.com/nosaltres/borsa-de-treball/)

Lloc de treball: Educadors/es Centre de la Platja (Barcelona)

Missió:
– Dinamització del programa d’activitats i serveis del centre envers l’educació per a la sostenibilitat en l’entorn del litoral barceloní; servei d’informació, consultes i atenció al públic.

– El Centre de la Platja ofereix un programa d’activitats obert per a diferents tipus de públic (infantil, jove, adult) que dinamitza l’equip del Centre o altres persones col·laboradores amb el suport dels educadors/res ambientals.

– Aquest equipament també ofereix altres serveis on intervenen els educadors/es ambientals, com el projecte de Neteja de Fons Marins, la Ludoplatja (ubicada a la sorra, davant del Centre) per nens i nenes de 0-6 anys, i el Laboratori de la Platja, mòdul itinerant per les platges de Barcelona. Per altra banda també es realitzen puntualment activitats vinculades a temes marins i del litoral, en altres equipaments ambientals, o en col·laboració amb altres entitats i/o institucions.

Perfil:
– Llicenciatura o grau de biologia, ciències del mar, ciències ambientals i ciències de l’educació.
– Imprescindible nivell alt de català, castellà, mínim nivell B2 d’anglès i nivell B2 d’un altre idioma (es necessari presentar el títol oficial).
– Capacitat per a la divulgació i la transmissió de coneixement ambiental i científic.
– Habilitat oral en l’exposició metòdica i entenedora de la informació.
– Disposició i facilitat pel treball en equip.
– Flexibilitat i adaptabilitat a diferents entorns de treball i col·lectius.
– Responsabilitat.
– Actitud proactiva.

Experiència:

– Imprescindible tenir un any d’experiència en el camp de l’educació ambiental realitzant diferents tallers, visites guiades i dinàmiques grupals.

Altres:
Incorporació:
– 2 persones del 27 de març al 30 de setembre de 2018
– 1 persona del 2 de maig al 30 de setembre de 2018.

Jornada parcial de dimarts a diumenge de 10h a 14h, el dimecres de 15:30 a 17:30h i alguns festius, segons calendari laboral.

Ubicació del lloc de treball: Centre de la Platja, Platja de la Barceloneta-Somorrostro, Barcelona

Les persones interessades cal que envieu el vostre currículum vitae i carta de presentació a l’atenció de la Sarah Gutiérrez a [email protected].