El tercer sector ambiental de Catalunya posa en marxa la campanya ” Jo sóc donant ambiental ” per animar a col·laborar amb les entitats ambientals. 

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) posa en  marxa la campanya ” Jo sóc donant ambiental ” amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

Per a aconseguir-ho, posa a l’abast de totes les persones interessades en la defensa i conservació del medi ambient, un total de 34 projectes impulsats per 20 entitats ambientals de Catalunya. L’objectiu és que el web de la campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ esdevingui el lloc de referència de les donacions a les entitats ambientals catalanes.

Des de DEPANA hem presentat 3 projectes i us animem a col·laborar:

Seguiment de l’ós Bru al Pirineu         Cuidem els boscos!                                   D’on vénen les tortugues?

 

Trobareu tota la informació detallada sobre aquests projectes a la nostra pàgina web, seguint els següents enllaços:

Vídeo de la Campanya ‘Jo sóc donant ambiental’

Per més informació sobre la campanya:

[email protected]

http://www.entitatsambientals.cat/donantambiental/?url=donantambiental