El Districte d’Horta – Guinardó, a partir de BIM/SA Barcelona d’Infraestructures Municipals ha fet públic un projecte urbanístic anomenat

Projecte de millores a Cal Notari i Font del Gos
Consell de la Font del Gos | 15 de novembre 2016

DEPANA i la PCDC constaten que part de les suposades millores que s’hi proposen comporten actuacions dins del Parc Natural de la Serra de Collserola, i que la zona indicada és zona inclosa dins la Xarxa Natura 2000.

Per aquesta raó demanem als nivells administratius i participatius implicats (Ajuntament de Barcelona, Districte d’Horta-Guinardó, Consell de la Font del Gos, Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola ) a actuar en l’àmbit indicat a partir de considerar que abans de fer-hi cap actuació cal parlar molt especialment de les solucions urbanístiques que calen per eliminar les zones urbanitzades de dins del Parc Natural de Collserola i de les zones d’equipaments veïnes.