Des de DEPANA estem col·laborant amb SiNestesia en el projecte col·lectiu  “El Venadito” que té com a objectiu apropar els artistes a prop de les realitats socials, posicionant-se en contra del Maltractament Animal. Es busca que mitjançant l’exhibició i difusió de les obres es pugui generar un espai de reflexió en el que no podrem quedar-nos indiferents.

Mitjançant aquesta convocatòria se seleccionaran 40 obres que seran exposades al Centre Cultural la Farinera del Clot del 27 d’abril fins el 20 de maig de 2017

Conclosa l’exposició, les obres estaran a la venda a siNesteSia. Si s’efectua la venda d’alguna obra, el 20% del preu de cada una es destinarà com a donatiu a DEPANA i el 80% anirà íntegre a l’artista.

Per tant si sou artistes o si en coneixeu algú que ho sigui us encoratgem per a que feu arribar les vostres propostes abans del 28 de febrer!

Consulteu aquí les bases de la convocatòria: