Aquest dissabte, vine a la nostra zona humida m�s propera a celebrar amb DEPANA i SOS Delta!

Un convidem a celebrar amb nosaltres el Dia Mundial de les Zones Humides, que commemora la firma del Conveni Ramsar per la protecció dels aiguamolls, l’any 1971 a la ciutat iranià del mateix nom. És l’acord internacional mediambiental més antic.

Com sabreu el Parlament català va votar contra la inclusió del Delta del Llobregat en aquest conveni el 2011. Una decisió difícilment justificable, ja que no hagués implicat cap despesa per les administracions, només un reconeixemient per aquest aiguamoll d’importància internacional. Perquè ho mereix nosaltres continuem amb la nostra reivindicació.

El tema de Ramsar del Dia Mundial de les Zones Humides 2013 és: Els aiguamolls i el maneig de l’aigua. L’objectiu fonamental és fomentar la sensibilització de les persones sobre la interdependència de l’aigua i els aiguamolls, indicar mitjans adequats perquè els diferents grups d’interessats comparteixin l’aigua d’una manera equitativa i aconseguir que es comprengui que sense aiguamolls no hi haurà aigua.

El lema d’aquest any (que és alhora l’Any Internacional de la Cooperació dedicat a l’aigua) és: “Els aiguamolls cuiden de l’aigua”.

Vine i aprèn una mica més del nostre estimat Delta, els tresors que s’hi poden trobar i les seves amenaces.

Más información

El Parlament no demanarà la inclusió del Delta del Llobregat a la llista mundial de zones humides protegides

Celebraciones por el Día Mundial de los Humedales 2012

Ramsar 2013