El dia 5 de febrer  a les 12h s’ha convocat la Manifestació NO  a la Caça a diferents ciutats de tot l’Estat Espanyol per reclamar que s’aturi la caça. Cap animal mereix patir per simple diversió humana.

L’autogestió i autonomia de la caça ha anat guanyant pes fins el punt que el Govern de la Generalitat es proposa promulgar una nova Llei de Caça posant en èmfasi la “Funció social” de la caça, segons diu el propi govern català . No hem d’oblidar que la caça actual és una activitat considerada “lúdico-esportiva”, molt diferent de la que era en el  passat.

La Manifestació anirà des de Plaça Catalunya (12h) fins la Plaça Portal de la Pau.

Us hi esperem!

Més informació d’altres ciutats on també està convocada fa la manifestació

Demana a la Generalitat que s’aturi la matança d’aus al delta del Llobregat! – FIRMA AQUÍ