Dimarts 8 d’abril DEPANA va recolzar a l’Assemblea Aturem Bcn World durant la presentaci� de la seva ofensiva contra el projecte en roda de premsa a Salou. Esperem que amb aquesta campanya de conscienciaci� la ciutadania catalana tingui la maduressa que ve tindre per dir no al seu precedent, Eurovegas.

Van ser presents d’altres entitats de les 40 que han donat suport a la plataforma Aturem Bcn World, i alguns partits polítics, com ICV i les CUP. La campanya No juguem al joc de Bcn World! “pretén conscienciar a la ciutadania sobre els riscos associats al projecte Bcn World, sobretot vinculats a l’increment de les addicions al joc, les abusives rebaixes fiscals al sector dels casinos, el canvi radical al model de turisme familiar i vinculat al territori, i la gestió poc transparent i mancada de procediments democràtics que ha patit el procés parlamentari per modificar la legislació a favor de Bcn World”.

Tot plegat el mateix tarannà que amb Eurovegas, una altra falsa promesa, igualement fosca, imposada, antidemocràtica, destructora del territori i basada en la mafia i els blanqueig de diners i en un desenvolupament insostenible, un futurible fiasco d’aquells que s’acaba “rescatant” amb diners públics. Cal que la ciutadania reaccioni igual de contundentment que va fer llavors, amb consciència i responsabilitat, defensant un altre model de país.

Les properes convocatories són:

  • Diumenge 25 de maig. Multireferendum al Camp de Tarragona.
  • Dissabte 31 de maig. Manifestació ciutadana contra el projecte Bcn World a Salou.

El referendum preten demostrar l’opinió ciutadana que no s’ha vist reflexada en les enquestes als diaris, sesgades i amb molt pocs votants. Durant aquest temps es duran a terme múltiples xerrades i presentacions de la campanya, en concret hi haurà un acte a Barcelona:

  • Dissabte, 26 d’abril, 10-14h. Quin model de territori volem? Desmuntant BCN World. Centre Cívic Pati Llimona. Barcelona. C/Regomir, 3.

Necessiten tot el nostre suport, us hi esperem!

Foto: moment de la roda de premsa, Olatz Muniozguren.