Diumenge, 17 de juny, de 19h a 22h, Concentració a la Plaça Sant Jaume.

Aquests dies tothom sembla estar interessat en fer-li arribar missatges a l’empresa Las Vegas Sands, regentada pel magnat americà Sheldon G. Adelson, oferint les qualitats dels diferents territoris per a que siguin escollits, a fi d’ubicar el seu monstruós projecte, l’anomena’t EUROVEGAS.

Des de DEPANA, ens hem pres la llibertat de recórrer al mateix mitjà de comunicació per a contactar amb aquesta empresa amb l’objectiu de posar en el seu coneixement les problemàtiques a les quals s’enfrontaria si, finalment, es decidís per construir al Delta del Llobregat.

Evidentment, DEPANA no espera cap mena de resposta, només pretén que a l’hora de fer l’elecció, aquesta “corporació” compti amb una part important de la informació que ningú li ha transmès, i així pugui decidir amb coneixement de causa.

A l’acte reivindicatiu que celebrem aquest Diumenge a Barcelona, li hem de mostrar com ens posicionem!
Diumenge, 17 de juny, de 19h a 22h, Concentració  “Diguem no a Eurovegas!”