La nostra revista, L’Agró Negre, que amb el darrer número assolia la seva vintena edició, passa per moments difícils que amenacen la seva continuïtat. Aquesta valuosa eina de divulgació de les activitats de DEPANA i altres notícies relacionades amb el medi ambient, va ser concebuda com un servei gratuït pels associats i demés destinataris directes de la mateixa, que la rebeu còmodament a les vostres cases. L’esforç de l’entitat per assumir-ne les despeses, junt amb les aportacions dels diferents patrocinadors que fins ara ens acompanyaven, ho ha fet possible.

Amb el darrer número es va tancar un cicle, el dels anunciants que fins ara en havien fet costat. A tots ells no podem més que donar les gràcies per tants anys de fidelitat. Ara bé… Com continuar sense el seu ajut, mantenint la gratuïtat de la revista? La resposta és clara: trobant entre tots nous col•laboradors, anunciants grans o petits, que sumin al nostre costat. I diem “entre tots”, perquè la revista és de tots i per tots, i qualsevol idea, suggeriment, o aportació que ens pugueu fer arribar via mail a [email protected]), seran molt ben rebuts.

Per la nostra banda, no és poc el que podem oferir: un producte editorial de qualitat, que arriba gratuïtament via correu a mans de més de mil destinataris directes, amb uns continguts actuals i associat a valors tant positius com són DEPANA, la sostenibilitat i l’amor pel planeta.
Esperem que ens ajudeu a donar llarga vida a aquest agró que va trencar la seva closca fa sis temporades, i que vol seguir recorrent el camí cap a les mans dels qui s’estimen la natura un munt d’anys més.

La Direcció de L’Agró Negre