DEPANA, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós, apropa als ciutadans l’espai d’interés natural de Castell i Cap Roig — Les activitats s’inicien aquest juliol i finalitzaran al desembre

L’entitat ecologista DEPANA, la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural, amb la col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient de l’ajuntament de Palamós, ha dissenyat un programa d’activitats per la descoberta dels valors naturals de l’espai d’interès natural de Castell – Cap Roig. “L’agenda d’activitats de natura: Descobrim l’EIN de Castell – Cap Roig” té per objectiu promoure tot tipus d’activitats de divulgació, formació, educació i sensibilització ambiental a l’espai natural. Aquest ampli programa vol apropar a la ciutadania i als turistes de la zona la vàlua natural d’aquest indret de la Costa Brava.

Castell – Cap Roig és un espai d’interès natural que acull una àmplia varietat d’espècies i hàbitats d’interès. Per això, des de DEPANA, es subratlla la importància de promoure el seu coneixement entre els ciutadans i incrementar la conscienciació ciutadana en la preservació i cura d’aquest valuós paratge del litoral gironí.

Les activitats
Les activitats de natura s’iniciaran amb una sortida guiada amb kaiac pel litoral de l’espai aquest proper divendres dia 24, i l’allargaran fins mitjan desembre. El programa és ben divers: tallers d’il·lustració i dibuix naturalista, visites guiades per conèixer la vegetació present a la zona, sortides amb barca d’observació d’aus marines, itineraris d’esnorkel, tallers d’astronomia, sortides per conèixer la geologia de l’espai natural, etc.

Cal destacar que les activitats estan obertes a tota la ciutadania però que les places son limitades i cal inscriure’s prèviament.

Aquest programa d’activitats té el suport de Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós.