Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'depanaorg'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60
Una sortida ornitològica als Monegros molt completa - DEPANA. Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural

Si haguéssim de descriure la jornada del passat 27 de gener, la podríem resumir en un dia molt complet. Una molt bona assistència, en quantitat, però especialment, en qualitat; i una gran varietat de piocs i ocells en un paratge molt singular, els Monegros.

El dia va començar ben servit a Candasnos a on es van poder observar una àguila daurada, fredelugues, agrons blancs i cinc espècies d’ànecs. No obstant, i malhauradament, la satisfacció dels assistents es va veure desinflada per una llúdriga atropellada a la carretera d’aquella mateixa nit.

Seguint amb la crònica, a Bujaraloz, es van poder divisar 29 piocs del centenar que hi corren per allà.

A continuació, els assistents es van dirigir a Amolda, a on es van poder veure voltors que van sobrevolar el grup.

Finalment, amb els últims llums del dia, a Sariñena, un grup nombrós d’arpelles, corbmarins, oques i un estol de grues van despedir la bonica jornada als Monegros.

 

 

 

 

 

Gràcies a l’Albert i al Toni per organitzar aquesta espectacular sortida i gràcies a tots els participants per la vostra assistència! Fins la propera!