Projecte de Gestió Sostenible de la punta de la Móra a Tarragona

El projecte de gestió sostenible de la punta de la Móra continua treballant per consolidar tota la vessant de gestió i conservació a l’espai natural, iniciada per DEPANA el 1998. Es duen a terme actuacions vinculades amb el voluntariat i participació i l’educació ambiental, amb l’objectiu d’acostar l’espai natural i la seva gestió als ciutadans, centres docents, associacions…

Estudis de biodiversitat i gestió

DEPANA desenvolupa diversos estudis per analitzar i fer el seguiment de la biodiversitat de l’espai natural, així com estudis per a avaluar la pressió humana sobre el lloc.

L’entitat ha estat duent a terme estudis sobre:

  • Algues
  • Seguiment de papallones diürnes
  • Vegetació de roca
  • Estat de la població de Pancratium maritimum
  • Freqüentació de l’espai natural
  • Capacitat de càrrega de l’espai natural

Si estàs interessat en consultar algun dels estudis et pots posar en contacte amb DEPANA a través del correu electrònic [email protected] o trucant al telèfon 977 22 71 76.

Activitats d’educació ambiental i visites guiades

DEPANA ofereix tot un seguit d’activitats integrades en el programa d’educació ambiental del projecte de gestió sostenible de la Punta de la Móra.

També oferim la possibilitat de dur a terme una visita guiada per l’espai natual.

Si hi estàs interessat o vols més informació pots contactar amb l’oficina de DEPANA a Tarragona a través del telèfon 977 22 71 76 o al correu electrònic [email protected] , o consultar l’oferta educativa als arxius adjunts al final d’aquesta plana.

Podeu consultar els tríptics a continuació:

Tríptic Punta de la Mora

Tríptic 2 Punta de la Mora

Punta de la Mora un Itinerari de descoberta

 

 

Donen suport al projecte: