Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'depanaorg'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60
Ossos als Pirineus - DEPANA. Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural

Ossos als Pirineus

Ajuda’ns a posar nom als ossets de la Vall d’Aran

L’equip de seguiment de l´ós bru de Depana, dirigit pel naturalista Marc Alonso, va localitzar i monitoritzar aquesta primavera 2016 la primera óssa amb 2 ossets d´enguany a la vall d´Aran. L’Oriol Alamany, va realitzar un reportatge fotogràfic de gran nivell professional que podeu veure a continuació.

Osa con cachorros en Vall d'Aran, Pirineos from Oriol Alamany on Vimeo.

Durant el mes de juliol es van poder recollir mostres de la mare i els cadells amb l’objectiu de de  identificar-los.  Aquesta tardor ha culminat el treball genètic de laboratori i ja sabem que la progenitora és Bambou, un dels ossets és un mascle i l’altre no s’ha pogut determinar. El pare no se sap si és Pyros o Moonboots.

L’important és que fruit d’aquesta col·laboració, Depana té l’honor de poder decidir els noms de les dues cries. Volem compartir la decisió amb tots els socis, simpatitzants i seguidors.

Vota el nom que t’agradi més i envia el resultat.  Esperem la vostra opinió i tancar la votació per fer públics els noms abans que els óssos tornin a estar actius a la primavera.