Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'depanaorg'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60
Albirament de dofins durant la sortida en vaixell - DEPANA. Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural

El passat diumenfe, 15 d’abril, es va realitzar la sortida en vaixell des del port de Vilanova i la Geltrú per albirar cetacis i, durant la jornada, uns dofins llistats ens van acompanyar. Veure el vídeo aquí.

Segons explica l’associació cetacea, el dofí llistat (Stenella coeruleoalba) és un cetaci que pertany a la família delphinidae dins del subordre dels odontoceti. És, amb diferència, el cetaci més freqüent al mar Mediterrani. Presenta un cos molt estilitzat, però una mica més robust que altres espècies del seu gènere. L’aleta dorsal és alta i més aviat falcada. Presenta un musell clarament diferenciat del meló i de mida més aviat curta. Les aletes pectorals són llargues i estretes.

Entra aquí si vols conèixer més sobre aquest dofí.