Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'depanaorg'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/depana.org/httpdocs/wp-content/themes/1Divi/functions.php on line 60
Cas Camp de Golf Viladecans i Delta del Llobregat - DEPANA. Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural

Ahir, dimecres 7 de març, SOS Delta Llobregat i DEPANA, junt amb alguns alumnes de dret ambiental i el professor i company, Alex Peñalver, ens vam apropar a la zona de Viladecans en el que DEPANA va guanyar un recurs contenciós administratiu contra el camp de Golf a Viladecans.

Aquesta jornada s’emmarca dins dels tallers que es realitzen per segon any consecutiu en els centres educatius, amb l’objectiu d’apropar el coneixement de la defensa jurídica del medi ambient. La línea que es va  seguir en aquest cas, va girar entorn la sentència que DEPANA va guanyar en un recurs contenciós administratiu contra el camp de golf de Viladecans que afectava a les RRNN. L’objectiu de la visita doncs va ser donar a conèixer la zona i explicar les accions jurídiques que es van realitzar al Delta.